LIVE MUZIEK GALA

GALAFEEST MET SONNY'S INC.

Sonny’s Inc. zorgt voor de gepaste muziek op uw Gala, borrel, event of jubileum. Van stijlvolle jazz muziek tot hedendaagse swingende muziek en danceclassics.

Live muziek gala

Bent u op zoek naar Live muziek op uw gala? Sonny’s Inc. Bigband is de ultieme band voor uw gala. Tijdens het diner kunt u genieten van vele klassiekers van oa Frank Sinatra, Nat King Cole, Sammy Davis jr. en andere crooners, na een aantal sets, transformeert de band in een geweldige partyband met een motto en dat is het dak eraf. Vele danskrakers passeren de revue, denk dan bijvoorbeeld aan Earth,Wind and Fire ,Kool & the Gang, Michael Jackson. Sonny’s Inc. speelt dan songs met het feest der herkenning, wedden dat u niet stil zult kunnen blijven staan. We love to entertain you!

Wij speelden reeds op: Ernst + Young Entrepreneur Of The Year Gala, Lucky Ajax gala in Huis ter Duin ,Gala diner KHN met Sonny’s Inc. in de Rai Amsterdam,Westfries ondernemersgala,Telecommerce gala Nationale Contact Center Award, Golf Gala van NGF en Van Lanschot Bankiers, Film by the sea 2012 gala, Gala feest NEC business association.,Lionskerstgala,New Year’s Gala Party (Oud en Nieuw) Claus Event Center, DON in concert Gala, Gala voetballer van het jaar 2012

Het Koninklijk huwelijksfeest van Prins Maurits en Marilène  beschouwen wij als een van onze belangrijkste referenties. Sonny’s Inc. staat garant voor het welslagen van uw Gala. Niet voor niets worden wij in de eventbranche de Partyband van Nederland genoemd.

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG