Gala Voetballer van het Jaar 2012

Topfeest georganiseerd door Frank Wentink

Op 03 september 2012 speelde Sonny’s inc. op het Gala Voetballer van het Jaar.

Het event werd gehouden in Studio 22 en geproduceerd door Frank Wentink. Het was een knap staaltje organisatiewerk en de creatieve show die de gasten gepresenteerd kregen was prachtig. Andere artiesten op de avond waren Jeroen van der Boom, Triggerfinger, Glennis Grace, Ellen ten Damme, Ali B en Erica met haar Beyoncé act.

Leuk was het moment dat we “Sway” speelden met danskampioenen uit de ballroom wereld. We genoten met volle teugen van dit top event dat gepresenteerd werd door Umberto Tan. Jan Vertonghen ontving zijn ‘Gouden Schoen’ voor beste voetballer van het seizoen 2011-2012. De oud-Ajacied speelt inmiddels in Engeland voor Tottenham Hotspur, maar kreeg de prijs op het Gala Voetballer van het Jaar uit handen van zijn moeder. Ook onder andere Cristian Eriksen, Jordy Clasie en Adam Mahar vielen in de prijzen

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG