SONNY'S INC.

TECNISCHE SPECIFICATIES

Stroomvoorziening, logistiek, lichtplan, podium, rider, alles dat u moet weten voordat Sonny's Inc. speelklaar is.

Podium

Wij gaan ervan uit dat er een podium aanwezig is van minimaal 8×6 mtr, met aan beide zijden en achterzijde een vrije ruimte van 1 meter voor het plaatsen van onze techniek, uiteraard is dit podium afgerokt en voorzien van een trap. Daarnaast gaan we ervan uit dat op locatie voldoende ruimte aanwezig is voor de opslag van onze flightcases

Stroomvoorzieningen

We gaan ervan uit dat een vrije 32A CEE 5p (3fase+N+Aarde) naast het podium aanwezig is.
Indien dit niet aanwezig is dan hebben we graag vooraf even overleg.

Logistieke wensen

Bereikbaarheid, Laden & Lossen:

Afmeting zaal en logistiek
Graag vernemen we vooraf de afmetingen van de zaal (breedte, diepte en hoogte), en de laad en los mogelijkheden. Indien onze bakwagen niet voor de deur kan laden en lossen, en/of de zaal zich niet op de begane grond bevindt, dan vernemen we dit graag vooraf.

Parkeren:

We gaan ervan uit dat onze wagen(s) op het terrein van de locatie kunnen parkeren, indien dit niet het geval is dan vernemen we dit graag vooraf omdat hier extra kosten aan verbonden kunnen zijn. Gezien de afmeting van de wagens passen deze niet in de gangbare parkeergarages. Eventuele parkeerkosten worden op basis van nacalculatie doorberekend.

Crew

Onze crew bestaat standaard uit 3 man, een geluidstechnicus, een lichttechnicus en een stagehand. Bij kleinere of grote set-ups kan dit afwijken.

Technische set-up

Geluid

Voor het standaard zaalgeluid maken we gebruik van een ‘L Accoustics Kara gestackte geluidset (3x Kara, 2x SB18), voor een publiek van 100 tot 500 man. Bij een kleiner publiek maken we gebruik van een SB18-X12 geluidset, bij grotere gezelschappen wordt een grotere Karaset ingezet, gestacked of gevlogen, vooraf in overleg.

Inprik/ Festival set-up

Indien er ingeprikt wordt hanteren we de volgende voorwaarden:

 • Adamson, Meyer, D&B, Clair Brothers of vergelijkbaar. Onze technicus moet controle hebben over de systeem EQ, uiteraard in overleg met de dienstdoende Systeemtechnicus. Op de FoH positie minimaal 105DbA en 120 DbC zonder vervorming haalbaar. Beperkende vergunningen etc. moeten dan ook van tevoren schriftelijk overeen worden gekomen, dus nooit op de showdatum zelf.
 • FoH mag niet meer dan 20 meter van het podium verwijderd zijn, niet onder het balkon en op hetzelfde niveau als het publiek. Minimaal L’acoustics, Martin.
 • Wij draaien op 103DbA LEQ 15 min tenzij van te voren schriftelijk andere overeen gekomen.
 • Op FoH hebben we minimaal 3x2m aan ruimte nodig voor onze eigen FoH set-up.
 • Van podium naar Foh hebben wij twee werkende, geteste Cat5e of hoger kabels nodig voor ons mixsysteem. Deze kabels mogen niet langer zijn dan 100m
 • Stagehands: Wij vragen minimaal 4 sterkte, nuchtere stage-hands die ons kunnen helpen met Load-in/out en op en afbouw.

Mengtafel

We maken gebruik van een Allen & Heath D-Live C-3500 mixer icm een CMD48 mixrack.

Monitoring

We verzorgen monitoring via het Allen & Heath ME-1 systeem icm draadloze en bedrade In-Ear systemen. Sonny en de Blazers maken gebruik van een X12 monitor.

Microfoons

We maken gebruik van onze eigen microfoon set

Licht & Haze

Het licht wordt door ons verzorgd, zowel Front- als effectlicht. We maken gebruik van een Hazer, indien deze niet gebruikt mag worden ivm een aanwezige automatische brandmeldinstallatie, dan vernemen we dit graag vooraf.

Laser

In de show is een professionele laser opgenomen (Kvant 3W), voorzien van een veiligheidslens

Voorwaarden om de laser in te kunnen zetten zijn o.a.:

  • Er dient op minimaal 300 cm hoogte geprojecteerd kunnen worden
  • Bij aanwezigheid van een projector/ beamer en/of camera’s in de zaal kan de laser    inbepaalde gevallen niet ingezet worden, ivm eventuele schade aan deze apparatuur,dit ter beoordeling aan de technici van Audivio
  • Indien er geen hazer ingezet kan/ mag worden, bijvoorbeeld vanwege eenbrandmeldinstallatie, kan de laser niet gebruikt worden.
  • De technici van Audivio zijn ten alle tijden bevoegd om ter plaatse te besluiten om delaser niet in te zetten, indien naar hun mening veiligheid in het geding is.

 

Disclaimer:

Ondanks onze veiligheidsmaatregelen wijzen we elke vorm van schade af, welke mogelijkerwijs aan goederen en/of mensen aangebracht zou kunnen worden

 

 

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG