SONNY'S INC.

TECNISCHE SPECIFICATIES

Stroomvoorziening, logistiek, lichtplan, podium, rider, alles dat u moet weten voordat Sonny's Inc. speelklaar is.

Podium

Het podium dient solide en professioneel geplaatst te zijn te zijn. We gaan er vanuit dat het podium is afgerokt en voorzien van een ballet- of tapijtvloer.
Podium afmeting minimaal: 8 x 5 meter (breedte x diepte)
Podiumhoogte afhankelijk van locatie en aantal gasten 
Vrije ruimte tussen podiumvloer en plafond: 3 meter | Vrije ruimte rondom podium: 1 meter
Andere afmetingen graag in overleg.

Is het podium hoger dan 1 meter dan dient er gezorgd te worden voor een podiumtrap en een ramp

 of heftruck om de apparatuur op het podium te rijden/zetten.
N.B. Wilt u in dit kader ontzorgd worden? Wij kunnen ook het podium voor u verzorgen!

Stroomvoorzieningen

Aan stroomvoorziening hebben wij een vrije 32A CEE 5P (3 fase + N + Aarde) aansluiting naast het podium nodig van aankomst tot vertrek. Deze dienen op de juiste manier te zijn afgezekerd en exclusief beschikbaar voor de techniek. Voor een show met ledscherm is er een extra aansluiting van 1x 16A CEE-form nodig.
Indien er minder stroomvoorziening aanwezig is dan hierboven aangegeven verzoeken wij u om dit dit vooraf te melden en te overleggen. Dan dienen er wellicht concessies gedaan te worden ten aanzien van de set. Bij gebruikmaking van een aggregaat , hanteren wij een minimaal vermogen van 60KvA, gestabiliseerd en voorzien van aardpen, frequentie 50 Hz.

Logistieke wensen

Bereikbaarheid, Laden & Lossen:

Afmeting zaal en logistiek
Graag vernemen we vooraf de afmetingen van de zaal (breedte, diepte en hoogte), en de laad en los mogelijkheden. Indien onze bakwagen niet voor de deur kan laden en lossen, en/of de zaal zich niet op de begane grond bevindt, dan vernemen we dit graag vooraf.

Parkeren:

We gaan ervan uit dat onze wagen(s) op het terrein van de locatie kunnen parkeren, indien dit niet het geval is dan vernemen we dit graag vooraf omdat hier extra kosten aan verbonden kunnen zijn. Gezien de afmeting van de wagens passen deze niet in de gangbare parkeergarages. Eventuele parkeerkosten worden op basis van nacalculatie doorberekend.

Crew

Onze crew bestaat standaard uit 3 man, een geluidstechnicus, een lichttechnicus en een stagehand. Bij kleinere of grote set-ups kan dit afwijken.

Technische set-up

Geluid

Het standaard geluidssysteem van Sonny’s Inc. is Clair Brothers

 • Tot 500 gasten: 2x Clair Brothers KitCurve (Top) & 2x Clair Brothers Kit-Sub.
 • Tot 200 gasten: 2x Clair Brothers 1AM (Top) & 2x Clair Brothers Kit-Sub.
 • Tot 50 gasten: een Fohhn geluidssysteem.
 • Vanaf 500 gasten wordt de Clair Brothers KitCurve set uitgebreid. Dit kan zowel gestacked als gevlogen. Indien het geluidssysteem gevlogen dient te worden maken wij altijd een afspraak op locatie voor opmeten van de locatie en het checken van eventuele takelpunten en hijgelegenheden.
 • Voor de standaard monitoring maken de vocalisten en blazers gebruik van Clair Brothers 1AM, de overige bandleden gebruiken het Midas DP48 personal monitor system.

Inprik/ Festival set-up

Indien er ingeprikt wordt hanteren we de volgende voorwaarden:

 • Adamson, Meyer, D&B, Clair Brothers of vergelijkbaar. Onze technicus moet controle hebben over de systeem EQ, uiteraard in overleg met de dienstdoende systeemtechnicus. Op de FoH positie minimaal 105DbA en 120 DbC zonder vervorming haalbaar. Beperkende vergunningen etc. moeten dan ook van tevoren schriftelijk overeen worden gekomen, dus nooit op de showdatum zelf.
 • FoH mag niet meer dan 20 meter van het podium verwijderd zijn, niet onder het balkon en op hetzelfde niveau als het publiek. Minimaal L’acoustics, Martin.
 • Wij draaien op 103DbA LEQ 15 min tenzij van te voren schriftelijk andere overeen gekomen.
 • Op FoH hebben we minimaal 3x2m aan ruimte nodig voor onze eigen FoH set-up.
 • Van podium naar Foh hebben wij twee werkende, geteste Cat5e of hoger kabels nodig voor ons mixsysteem. Deze kabels mogen niet langer zijn dan 100m
 • Stagehands: Wij vragen minimaal 4 sterkte, nuchtere stage-hands die ons kunnen helpen met Load-in/out en op en afbouw.

Front Of House

Voor onze front of house hanteren wij de volgende voorwaarde:
• De front of house dient zich achter in de zaal ter hoogte van het midden van het podium te bevinden.
• Onze minimale front of house ruimte bedraagt 3,5M X 2M (LxB). Is dit niet erg groot
• Van podium naar front of house dienen 3 werkende Cat5e kabels of hoger te liggen. Dit om ons stagerack, dante & licht te kunnen aansluiten. De kabels mogen niet langer zijn de 75M.
• Front of house dient zich niet meer dan 25 meter (is dit niet te ver?) bij het podium vandaan te bevinden.
• Front of house mag zich niet bevinden onder een balkon / afdak en op het zelfde niveau als het publiek.
• Bij voorkeur dient de front of house rondom afgezet te worden.

Mengtafel

Wij maken als audio mengtafel een Midas Heritage D96-24 I.c.m. 2x Midas DL231 stageblock.
Wij maken als licht mengtafel gebruik van een Avolites Tiger Touch ll I.c.m. een ELC DMXLAN Node 8.

Microfoons / In-Ears

Wij maken altijd gebruik van onze eigen microfoons.
Zowel voor de zang als instrumenten.
Alle muzikanten zullen dan ook altijd gebruik maken van ons eigen in-ear systeem.
Wij maken gebruik van Lectrosonics draadloze microfoons en in-ear beltpacks.
Microfoon standaarden en andere diverse standaarden zullen wij dan ook zelf meenemen.

Backline

Wij maken altijd gebruik van onze eigen backline.
Drumkit, pianovleugel, gitaarversterkers & diverse standaarden. De backline word in iedere scenario meegenomen.

Licht

Wij maken gebruik van een eigen lichtset, zowel showlicht als frontlicht.
Voor iedere formatie is er een andere licht set-up.
Standaard betreft onze lichtset 8x een enkele pijp van 2 meter met daarom een movinghead, ledbar & ledblinder. En als front licht een 2x 150watt led frontspot. Deze lichtset heeft een standaard plaats op het podium. Maar kan ook in diverse opties worden geplaatst. Deze standaard lichtset kan uitgebreid worden met een achter truss. Daarin zullen dan 4x een stroboscoop 3000watt met 8x een substrip geplaatst worden. Mocht er op locatie licht aanwezig zijn ontvangen wij graag een week voor aanvang datum de patch lijst met technische tekening van de desbetreffende locatie. Zodat wij dit licht kunnen overnemen in de eigen show. Ook zullen wij altijd gebruik maken van onze eigen lichttechnicus met lichttafel. Tenzij lichttafel aanwezig.

Hazer

Bij gebruik van ons showlicht nemen wij een hazer mee.
Een hazer is een apparaat dat hele dunne nevelrook genereert. Dit om het effect van het showlicht extra te versterken. Zonder gebruik van een hazer komt het effect van het showlicht niet tot zijn recht. De rook die de hazer genereert is op waterbasis. Dit zal dus niet tot schade leiden aan eventueel het publiek en ruimtes. Wel is het van groot belang dat de brandmeldinstallatie van tevoren word uitgeschakeld. Mocht dit niet mogelijk zijn vernemen wij dit graag een week voor aanvang datum.

Special FX

In onze show maken wij gebruik van sparkulars. Dit is een soort koud vuurwerk.
De special fx zou eventueel kunnen worden uitgebreid met confetti / streamers en/of CO2. Mocht dit niet mogelijk zijn vernemen wij dit graag een week voor aanvang datum.

Expressive Audio Rental

Expressive Audio Rental is onze partner op het gebied van de hele techniek. Zij zullen voor ons alle technische mogelijkheden en/of vragen bekijken en beantwoorden. Bovendien zijn zij self-supporting en kunnen alles leveren! Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Contact:
Renzo van de Kooij+31 6 13 04 97 63 Renzo@expressiveaudiorental.nl

Disclaimer:

Ondanks onze veiligheidsmaatregelen wijzen we elke vorm van schade af, welke mogelijkerwijs aan goederen en/of mensen aangebracht zou kunnen worden

 

 

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG