REPERTOIRE

ALTIJD HERKENBAAR

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. De band neemt, als een muzikale ‘kameleon’, de gedaante aan die het best past bij een feestelijke bijeenkomst of zakelijke samenkomst, zoals bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, congres, diner, opening, jubileum, kick-off etc. etc. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals Latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy, pop en Nederlandstalig weten wij de beste nummers van anderen te vertalen in een vermakelijke show. Wij imiteren niet maar vertolken met het hart. Kortom wij brengen hét feest der herkenning!

Disco, Pop, Funky, Soul en Dance Repertoire

Naast de eigen composities die ook altijd een belangrijke rol spelen en waarvan er inmiddels verscheidene op CD zijn uitgebracht wordt er gewerkt aan hits van toen en nu die het publiek raken. Al dan niet verpakt in een eigentijds jasje, voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley!

In ons disco/dance repertoire vindt u onder meer swingende nummers van: Bruno Mars, Justin Timberlake, Madcon, Lionel Richie, Bill Whiters, James Brown, Stevie Wonder, Tavares, Trammps, Tina Turner, The Doobie Brothers, George Benson, Armin van Buuren, Afrojack, Swedish House Mafia, The Black Eyed Peas  en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth, Wind & Fire en hedendaagse dance medleys.

Meer informatie

disco dance sonny inc

pop sonnys inc

Latin repertoire

Even een break met ontspannende muziek om de batterij weer op te laden? Eigenlijk is het een levensbehoefte, die velen herkennen. Juíst Nederlanders, zo ervaren bandleden, ontdooien wanneer ze worden blootgesteld aan tropisch temperament. “Voor de vrolijkheid en feel-good zetten we de ‘Latin Flavour’ in”, zegt Sonny. “En onmiddellijk, al bij de eerste Latin-klanken, breekt het ijs. Het is soms wonderlijk om te ervaren: de zon begint meteen te schijnen.

Nederlanders hebben gevoelsmatig heel veel met de Latin-muziek. Dat Latin-element vind je dan ook terug in het repertoire van veel Nederlandse artiesten. Veel songs ‘linken’ met vakantiebestemmingen in Spanje, Portugal, Brazilië, Mexico en Italië. Het ritme, de vrolijkheid van die culturen, het je weer even kunnen terugbrengen in een vakantiesfeer, dát is wat deze muziek geliefd en zeer populair maakt. Vooral op dat soort momenten is het heerlijk om te entertainen.”

Meer informatie

latin sonnysinc

 

Pop repertoire

Ons zeer gevarieerde repertoire is doorspekt met goede popsongs van weleer zo spelen wij songs van: The Police, Rolling Stones, Robbie Williams, Lionel Richie, Wham, Joe  Cocker, The Beatles en vele andere pop-legendes. Wij steken deze bekende songs in een eigen jasje en wij maken onze eigen onderscheidende arrangementen. Het is altijd weer een feest om dit repertoire te mogen spelen.

Meer informatie

pop sonnys inc

 

Jazz en easy-listening

Alle musici van Sonny’s Inc. hebben aan het conservatorium jazz gestudeerd. De voorliefde voor deze muziek is dan ook zeer groot. Ons repertoire bevat vele easy-listening en jazzy songs.
Het crooner-repertoire van de band bevat onder andere songs van de Ratpack en songs uit het Americain songbook. De songs kunnen zeer klein gespeeld worden (Sonny’s Inc. unplugged)  of met onze bigband met uitgebreide blazerssectie. 

Meer informatie

 

Nederlandstalig repertoire

Nederlandstalige popmuziek is niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Tijdens onze events, optredens en concerten spelen wij een aantal bekende songs van onze Nederlandse helden. Songs van André Hazes en Marco Borsato mogen dan ook nooit ontbreken.

Meer informatie

Nederlands sonnysinc

 

Sonny’s Inc. met Sonny’s Angels

Onze show wordt fantastisch ondersteund door onze backingvocalisten Sonny’s Angels die de sterren van de hemel zingen en swingen. Songs die voorbij komen zijn onder andere: Crazy, Proud Mary, de uniek vertolkte song “Last Dance” door onze Claudia kortom songs van grote diva’s.

Meer informatie

sonnys angels repertoire

 

Kerstrepertoire

Sonny’s Inc. is dé top band voor uw stijlvolle kerstfeest, kerstgala, kerstborrel, eindejaarsfeest. Al jarenlang mogen wij voor verschillende gerenommeerde bedrijven en particulieren mooie events met kerst-thema’s opluisteren.
Wij hebben een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire, van swingend tot heerlijk jazzy en romantisch maar uiteraard spelen de welbekende kerstklassiekers in deze periode een belangrijke rol.

Meer informatie


Bewaren

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG