SONNY'S INC.

DE ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND

De band Sonny's Inc. staat garant voor een avond onvergetelijk entertainment! Of het nu gaat om een diner, congres, borrel of opening, huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, publieksevenement of festival, bij Sonny's inc bent u aan het goede adres!

Ruim 25 jaar Entertainmentband Sonny’s Inc.

Ruim 25 jaar geleden is Entertainmentband Sonny’s Inc. ontstaan door initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: MUZIEK !!!. Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken.

Hij ging op zoek naar goede, conservatorium geschoolde musici die dezelfde passie en visie hadden en entertainment hoog in het vaandel hadden staan. Zo werd al snel een band geformeerd. Er werd druk gerepeteerd en er ontstond een gevarieerd en eigentijds repertoire.

Oververhitte zalen en genietende mensen

In het begin werd er opgetreden in kroegen als Café Thijssen, de Bamboo Bar en de Heeren van Aemstel. Destijds the places to be. Hier kwamen de muziekliefhebbers bijelkaar om te genieten van topmuziek. Het werkte, de scheurende gitaren de gekte rondom de muzikanten en de geweldige saxofoonsolo’s droegen bij aan oververhitte zalen van vooral genietende mensen. De zalen gingen stuk voor stuk plat!

Van het een kwam het ander en de band werd gevraagd voor bruiloften en partijen, het ging echt lopen! De band was niet meer te remmen, er werd nog meer gerepeteerd en ook dat ging zijn vruchten afwerpen. Er werd gebeld voor allerlei bedrijfsevenementen, festivals en studentenfeesten door heel Nederland en zelfs ook daarbuiten.

Toenemende populariteit

Door de toenemende populariteit was Sonny’s Inc. steeds beter in staat om in te spelen op de wensen van het publiek en het repertoire daarop af te stemmen. Naast de eigen composities die nog altijd een belangrijke rol spelen en waarvan er inmiddels verscheidene op CD zijn uitgebracht werd er gewerkt aan hits van nu en toen die het publiek raakte. Al dan niet verpakt in een eigentijds jasje, voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley!

Door dit brede repertoire en deze gevarieerde sound wisten ze toch elke keer weer de juiste snaar te raken. Het interactieve en het feit dat de musici draadloos spelen zorgde voor interactie met de gasten en omdat de musici vaak tussen het publiek lopen. Niets is te dol en het doel is pas bereikt als iedereen plezier heeft en de zaal compleet uit zijn dak gaat.

Prins Maurits en Prinses Marilène

Mede door deze energie en professionaliteit mocht de band reeds vele bijzondere evenementen van een vrolijke noot voorzien. Zoals bijvoorbeeld op paleis het Loo, tijdens het huwelijk van Prins Maurits en Prinses Marilène, een ook voor de band onvergetelijke gebeurtenis!

Of op de feesten van Jan des Bouvrie, Abraham Moskowicz, Minister Ruding en top-tennisser Sjeng Schalken. Bijzonder waren ook het 5-jarig bestaan van Eurodisney, het Oranjebal in Oman voor Shell, de diverse afterparties op de premières van de Joop van de Ende, de vele gala’s en diverse benefietconcerten in bijvoorbeeld Polen,voor Warchild, voor de Richard Krajicek Foundation, voor stichting Doe een Wens, het Cure for Cancer gala en de LXRY fair.

Andere hoogtepunten

Ook waren er in de loop der jaren andere hoogtepunten zoals de opnames van een drietal albums: Live at Odeon, Live at de Heeren van Aemstel, het album Sophisticated en diverse singles. Met de single “Somewhere over the rainbow” als gevolg van een mooie samenwerking met Menzis borgverzekeraar, mochten wij een aantal weken in de hitparade prijken. Zo werd de spaanse kraker van Sonny’s Inc. ” Deuña de mi corazón” gebruikt voor de veelvuldig uitgezonden commercials van het merk Suzuki. Een videoclip in Zuid-Afrika voor het Wereld Natuur Fonds, deelname aan het Songfestival 2000 en 2003 en diverse televisie-optredens in o.a. De TV Show van Ivo Niehe, Jos op 1 van Jos Brink, U bent aan de Beurt van Peter-Jan Rens, De Notenclub van KRO, Nightclub van Veronica, , Live & Cooking, Koffietijd van RTL4, Tineke op 1 en vele anderen.

Het is moeilijk om met weinig woorden Sonny’s Inc. te typeren maar uitgerekend de man die ooit bekend stond als spraakwaterval van de Nederlandse radio, heeft weinig woorden nodig om de muzikale ziel van Sonny’s Inc. kernachtig te typeren: “Dit?” zegt Willem van Kooten (voormalig discjockey Joost den Draaijer) “Dit is pure partymuziek! Daar moet je gewoon bij zijn!” Een mooi compliment, nietwaar?

Sonny’s Inc. bestaat uit 9 musici waaronder Sander Tournier op toetsen, Huig Ouwehand op bas, Ramon Braumuller op drums, Job Kaihatu  op gitaar, Cees Trappenburg op trompet,  ArjanMuusz op saxofoon, Claudia Wagenmakers backingvocals en Dominique van Son backingvocals. Allemaal conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens!

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG