Boek ons nu!

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wedden dat ook u niet stil kan blijven staan. Onze musici zijn van allerlei pluimage maar hebben absoluut één ding met elkaar gemeen: hun passie voor muziek en de instelling om het uw gasten naar de zin te maken.

Entertainment is our middle name

Probeert u zich uw laatste feest eens te herinneren. Was het 6 maanden geleden? Een jaar? Weet u nog wat u gegeten heeft of hoe geweldig de bloemen waren? Waarschijnlijk niet, maar de herinnering die blijft bestaan is of u het naar uw zin heeft gehad? Of u de hele avond gedanst heeft? Of de live-muziek goed was? Over het algemeen blijft de muziek u het meeste bij. Live entertainment laat als het goed is een onvergetelijke indruk achter!

Sonny’s Inc. voelt zich verantwoordelijk dat ook uw gasten zich uw feest nog lang blijven heugen ! Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Al uw vragen over Sonny’s Inc. kunt u stellen aan Marleen Vanlaer op ons kantoor zij geeft u een goed advies en vertelt u graag wat de diverse mogelijkheden zijn op uw feest of event.

06-53348231

Aanvraagformulier
    * Als u binnen 24 uur geen reaktie van ons heeft mogen ontvangen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen 035-5382811