Huwelijksfeest in Paul Fagels Arsenaal te Naarden-Vesting.

Fantastisch feest voor Nadia en Mark

Op vrijdag 07 september 2012 speelde Sonny’s Inc. op het huwelijksfeest van Nadia en Mark het feest werd gehouden in Paul Fagels Arsenaal te Naarden-Vesting.

’s Middags werd de ceremonie gehouden in de patio van het Arsenaal, het was prachtig weer. Sonny’s Inc. pianist Sander en ik mochten de ceremonie opluisteren met een aantal voor het bruidspaar bijzondere liedjes.

Emoties waren zichtbaar en voelbaar toen de bruid onder het nummer “Zij” weggegeven werd door haar vader. ’s Avond werd het dansfeest gegeven in de theaterzaal van Het Arsenaal, het was een geweldig feest, groot was de verrassing toen Glennis Grace het podium betrad om een half uur durend optreden te geven, het was een extra cadeau van de ouders van de bruid aan het bruidspaar. Het was een swingende en zeer geslaagde avond!

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG