Sonny’s Inc. Sophisticated

Sonny’s Inc. Sophisticated

Na maanden lang werken was het vanmorgen eindelijk zover, de bel ging in alle vroegte en er werd tot volle verrassing een pallet met CD’s van het nieuwe album “Sophisticated” afgeleverd.

Wat een mijlpaal! Wat ben ik blij! Wij hebben ons deze keer niet laten leiden door commercie maar nummers opgenomen waar we echt iets mee hebben. Juweeltjes in de popmuziek, uiteraard verpakt in een eigen Sonny’s Inc. jasje met geheel nieuwe arrangementen! Denk bijvoorbeeld aan Too Hot van Kool & the Gang maar ook het zeer verrassende Bella Maria de mi alma (die ik getipt kreeg door onze gitarist Job Kaihatu).

Sophisticated hoesje GrootTrots ben ik op het eigen arrangement van Silencio van David Bisbal maar natuurlijk ook van vriend Jeroen van der Boom. Verdere nummers die gehoord moeten worden: Don’t let me be lonely van James Taylor en mijn lievelingsnummer I’ll be here for you van Al Jarreau. Maar liefst 14 stukken waarvan het laatste Recipe for making love uitgevoerd met de small big band.

Laat je verrassen en bestel de CD via ons kantoor (€ 10,–!) Ook via Itunes is de CD te downloaden

Special thanks gaan uit naar: Producer David Rockefeller, Mixer Jan Dekker, Erik Stam, Johan de Heere, Rob Dikkes, Tom Sijmons, alle topmusici van Sonny’s Inc., Pspotter (voor de fotografie) en Marisqua Rab van Visual Noise (voor het geweldige artwork!)

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG