Telecommerce gala in het Beatrix theater

De Nationale Contact Center Awards

Op 25 april speelde Sonny’s Inc. op het Telecommerce gala in het Beatrix theater te Utrecht Het telecommerce gala staat beter bekend als de: Nationale Contact Center Award.

De Nationale Contact Center Awards zijn jaarlijkse prijzen voor (klanten)contactcenters die uitzondelijke prestaties hebben verricht. Op basis van een case met de uitgangspunten, ontwikkelingen en belangrijkste successen van het project en een bedrijfsbezoek koos de jury de winnaars.

De avond werd gepresenteerd door Jeroen van der Boom onder begeleiding van Sonny’s Inc. De binnenkomer met “Let me Entertain you was gelijk raak”. Nadat alle prijswinnaars bekend waren werd Sonny’s Inc. verhuist van de theaterzaal naar de foyer, alwaar onze tweede set opgebouwd stond. Er onstond een gigantische swingparty tot de late uurtjes.

De avond werd voortreffelijk georganiseerd door Floor2Floor.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG