Openingsgala van Film by the Sea in CineCity Vlissingen

Geweldig feest in Zeeland

Op 14 september 2012 werd de rode loper weer uitgelegd voor het openingsgala van Film by the Sea in CineCity Vlissingen.

Een exclusieve gala-avond met een bijzondere openingsfilm: Beasts Of The Southern Wild van Benh Zeitlin.

De première vond plaats in aanwezigheid van de Prins van Oranje Willem Alexander. Op de afterparty was het swingen met Sonny’s Inc. Leuk detail was dat we van de organisatie te horen kregen dat ze in Zeeland niet zo swingen dus dat we er rekening mee moesten houden dat het een leuke partij zou worden maar zeker geen swingfeest.

Wij zagen de mensen binnenkomen die nog onder de indruk waren van de film en er was direct een goede sfeer. Sonny’s Inc. begon met easy-listening muziek en de gasten reageerden heel goed. Bij onze latin songs begonnen de gasten te dansen, vanaf dat moment gaven wij vol gas en kwamen al onze danskrakers van Michael Jackson tot Earth, Wind & Fire, Juan Luis Guerra, Robbie Williams etcetera voorbij.

Het werd een uitbundig en geweldig feest, voldaan gingen wij naar huis en dachten nog na over de woorden van de dame die zei dat het geen swingfeest zou worden, het tegendeel was waar want in Zeeland kunnen ze wel degelijk swingen. Wat een topfeest en wat leuk dat we onze Kroonprins Willem Alexander nog even zagen.

International Film Festival Film by the Sea vindt dit jaar voor de 14e keer plaats in zowel Vlissingen (14 t/m 23 september) als in Terneuzen (19 t/m 23 september). Het festival groeide van 10.000 bezoekers in 1999 naar 46.000 in 2011. Het hoofdthema van Film by the Sea is film en literatuur. De films uit de competitie betreffen boekverfilmingen. Een speciaal thema dit jaar is Film en Recht, met o.a. in het Film en Recht-filmprogramma filmvertoningen op het gebied van recht en rechtspraak, films over (schendingen van) mensenrechten en symposia. Het festival staat bekend om zijn ongedwongen sfeer en unieke locatie aan zee.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG