Sonny’s Inc. op het spraakmakende traditionele gala van Lucky Ajax

Sonny’s Inc vier feest met Ajax Elite

Op 20 januari 2012 speelde Sonny’s Inc. op het spraakmakende traditionele gala van Lucky Ajax.

Ajax 1De elite uit heden en verleden van AFC Ajax vierde het prachtige event in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De circa 190 oud-spelers van Ajax 1 waaronder Danny Blind, Sjaak Swart, Dick Schoenaker, Frank en Ronald de Boer,Theo van Duivenbode, Edwin van de Sar etc. genoten van de perfect georganiseerde avond door Grace Robinson Evenementen. Als echte Ajacied had ik het uitermate naar mijn zin.

Er werd gedineerd en de gasten luisterden en genoten van de jazzy klanken van Sonny’s Inc. Gedurende de gangen werd er stijlvol gedanst op de door ons vertolkte klassiekers van Frank Sinatra en andere crooners. Naarmate de avonde vorderde gingen wij over op de danceclassics en het meer hedendaagse repertoire.

Er werd volop gedanst en gefeest, de avond was een groot succes. Wij vonden het geweldig om voor Ajax te spelen. Na afloop was het de heer Sjaak Swart die ons kwam feliciteren met de geslaagde avond. DJ RO deed de afterparty en ging nog door tot de late uurtjes!!

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG