Sonny’s Inc. jaarlijks Bilderberg groep feest

Mart Visser showt nieuwe kledinglijn Bilderberg

Op 16 januari 2012 speelde Sonny’s Inc. op het jaarlijks terugkerende feest van onze trouwe opdrachtgever “De Bilderberg groep”.

Het smaakmakende feest werd wederom gevierd in het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos . Het leuke aan de avond was dit keer dat de nieuwe kledinglijn van de Bilderberg werd getoond, voorafgaand aan de feestavond werd een modeshow gehouden.

Van de receptioniste tot de medewerker huishouding en van de restaurantmanager tot de Maître B’. Alle 1.400 medewerkers van Bilderberg lopen er vanaf maart picobello bij in nieuwe kleding ontworpen door niemand minder dan Mart Visser. De Nederlandse topcouturier stak 1,5 jaar werk in zijn nieuwste creaties.

Het feest na de presentatie was geweldig, als special dit jaar hadden we een programma met de titel “Bilderberg Got Talent” diverse personeelsleden die een instrument konden bespelen of zangtalent hadden kwamen op het podium om begeleid te worden door Sonny’s Inc. dit leverde vele verrassingen op. We kijken terug op een fantastische avond met vrolijke en feestende personeelsleden.

Voor de nieuwsgierigen hebben we nog een leuk Youtube filmpje van de nieuwe kledinglijn van De Bilderberg groep toegevoegd.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG