Verjaardagsfeest Grand Hotel Huis ter Duin ” Breaker” Beach House”

Feike,Willem en Peter 50 jaar

Op zaterdag 17 maart 2012 speelde Sonny’s Inc. in het prachtige beach house van Grand Hotel Huis ter Duin ” Breaker” Beach House”
We speelden voor Feike, Willem en Peter die alle drie vijftig worden. Het feest was een regelrecht succes en alles klopte, leuke gasten, leuke artiesten waaronder ” Alma Nieto”. Het feest stond in het Afbeelding 19teken van glitter and glamour en daar was op volop gehoor aangegeven, de gouden en zilveren jasjes blonken je tegemoet. .

Het werd een groot swingfeest voor Feike Willem en Peter, het feest duurde tot de late uurtjes, achteraf werd de party vervolgd in de club van Huis ter Duin. Wij waren aangenaam verrast door de locatie die pal voor Huis ter Duin ligt, wij zijn geregeld te horen en te zien in het hotel maar wat ons betreft is “Breakers” ook weer een leuke ontdekking, wij zijn er dan ook een aantal keer te bewonderen dit jaar.

Wij kunnen “Breakers Beach House” van harte aanbevelen. Kijk voor de aardigheid een op de website http://www.breakersbeachhouse.nl/

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG