DON IN CONCERT MET JEROEN, RENE, EN SONNY’S INC. GROOT SUCCES

DON IN CONCERT MET JEROEN, RENE, EN SONNY’S INC. GROOT SUCCES

Op 05 februari 2012 was het eindelijk zover en was de grote benefiet gala-avond voor de stichting Don een feit.

De gasten weren gefêteerd op een avond met Sonny’s Inc. Bigband, Jeroen van der Boom,Rene Froger, Sonny’s Angel “Rosanna Hofman” en de Frogettes Mandy Huydts en Daniëlle in de fantastische locatie Studio 21 van mijn brancheheld Frank Wentink

IETS MEER OVER STICHTING DON

Ruim 5 jaar geleden is stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) opgericht door Maarten de Gruyter, voorzitter van de stichting en zelf diabetespatiënt. Maarten is van mening dat er meer wetenschappelijk onderzoek gedaan moet worden dat puur en alleen gericht is op genezing i.p.v. het verbeteren van de levensomstandigheden van patiënten. Het doel van stichting DON is dan ook het ondersteunen van fundamenteel diabetesonderzoek in de meest ruime zin van het woord.

 

JEROEN EN RENE BENADEREN SONNYS INC.

don in concert In de zomer 2011 tijdens het concert Sonny’s Inc. live op de Brink werden wij officieel gevraagd door Jeroen en Rene om aan een gala avond mee te werken. Het leuke is dat wij met onze grootste formatie zouden gaan spelen, dit klonk mij als muziek in de oren. Na een aantal repetities en vergaderingen stond het repertoire als een huis.

 

FEEST DER HERKENNING EN PROMINENTE GASTEN

Het was vooral het feest der herkenning, vele mooie crooner songs van het ratpack repertoire zouden gespeeld gaan worden maar ook eigen songs van Jeroen en Rene verpakt in een eigen jasje. David Rockefeller die voor het grootste gedeelte verantwoordelijk was voor de mooie arrangementen had vakwerk afgeleverd.

De avond was daar en wat een energie en blijheid, wij zagen de prominente gasten arriveren en plaats nemen aan de fraai opgedekte tafels. Gasten die o.a aanwezig waren waren Humberto Tan en Ineke Geenen, Do , Jan en Monique des Bouvrie, Mart Visser, Jeroen van Nieuwenhuizen, Jaap de Hoop Scheffer,Kim Kotter, Yvonne Brandsteder, zwaargewichten uit de vastgoedwereld en vele anderen.

DE SHOW

Don in concert, Jeroen,Sonny,ReneHet doek ging open en wij stonden in Las Vegas sferen boven aan het balkon met het geweldige Holland showballet. Jeroen, Rene en ik knalden binnen met “The Lady is a tramp”, direct gevolgd door “I get a kick out of you”. De songs volgden elkaar in rap tempo op met leuke praatjes tussen door en de gasten hadden het zeer naar hun zin.

De speciale uitvoeringen van Jeroen zoals “It must be love” en “Jij bent zo” waren geweldig. “Werd de tijd maar teruggedraaid” sloeg in als een bom maar ook “mr. Bojangles” met Lange Frans. Dan waren er schitterende momenten van Rene met ” I’ve got you under my skin, Something stupid met Leonie Meijer en het hoogtepunt ” My Way”

Zelf zong ik “Recipe for making love” één van mijn lievelingsstukken die fantastisch werd neergezet door de band en dan natuurlijk het spectaculaire stuk “It had better be tonight”.

Genieten was vooral het samen zingen zo was er het schitterende moment met Michiel Borstlap, aan de vleugel zongen wij “One For My Baby (And Another One For The Road)”

Er werd nog een grap gemaakt door Jeroen en Rene over presentatoren die “zonodig” moesten zingen, prompt kwam Frits Sissing de trap af die tevens de avond presenteerde en wij zongen met Frits “Bad Leroy Brown”

Wat was de sfeer goed, Lange Frans riep aan de bar op het podium, dat dit één van de mooiste avonden in zijn leven was en hij had gelijk, het was een jongensdroom om met dit repertoire in deze setting te kunnen vlammen. We namen afscheid met ” We’ll meet again” en de hele zaal zong uit volle borst mee. Het doek ging dicht en we omarmden elkaar, Jeroen gaf een knipoog en zei: “We gaan naar Carré Son” Ik slikte even en voelde emotie opkomen “Sterk spul he Fishermansfriends?”

Don in concert DJ ROAansluitend was er een afterparty met DJ Ro die zoals we het van hem gewend zijn zeer smaakvol aan het mixen was. Speciale dank gaat uit naar Floor Dijkgraaf van Stichting Don voor de strakke organisatie, de technische crew van Smit sound service, Bourgonje en de professionele crew van Frank Wentink geleid door Marc Forno.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG