Nieuwegein Awards met Sonny’s Inc. en Rene Froger

Nieuwegein Awards

Zaterdagavond 28 januari 2012 was het dan eindelijk zover. De uitreiking van de Nieuwegein Awards.

In november waren de nominaties bekend en deze werden op deze feestelijke zaterdagavond in het NBC te Nieuwegein uitgereikt. Evenals vorig jaar mocht Sonny’s Inc. na de uitreikingen een twee uur durend non-stop concert geven, vorig jaar speelden wij met Jeroen van der Boom.

Special guest op deze avond was Rene Froger en hij was goed in vorm, het publiek was ook geweldig. 40 minuten was Rene aan het knallen met zijn grote hits, hij werd begeleid door Sonny’s Inc. en wij hadden vleugels. De organisatie, de regie, de verzorging van de artiesten en crew over alles was tot in de details nagedacht.

Aan het eind van de avond maakte de directie van NBC al bekend dat Sonny’s Inc. met de 16- koppige bigband volgend jaar tijdens de awards van de partij zal zijn met een speciaal programma, dit tot vreugde van het uitgelaten publiek. Wij gingen voldaan huiswaarts en genoten nog even na van het succes van de avond!

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG