Tefaf party in La Butte aux Bois

Tefaf party in La Butte aux Bois

Op vrijdag 23 maart 2012 speelde Sonny’s Inc. in de zeer fraaie locatie La Butte aux Bois te Lanaken België.

Wij speelden ter ere van het 25- jarig bestaan van de Tefaf welke in Maastricht gehouden werd. Tefaf is ’s werelds belangrijkste en meest innovatieve kunst- en antiekbeurs. Ruim 600 gasten en standhouders waren op de feestavond aanwezig om te genieten van een culinaire avond met als klap op de vuurpijl een muzikaal en swingend programma met Sonny’s Inc.

Zo startten wij de avond met crooner songs en was Peter Douglas gast, wat is het toch altijd fijn om met deze man de liedjes van Sinatra te vertolken. Na een stevige bigband set met Peter Douglas kwamen wij na een kleine pauze terug met swingende muziek en latin/dsico repertoire.

De gasten reageerden enthousiast en swingden de hele avond, als verrassing hadden wij ook Berget Lewis. Het publiek genoot van deze geweldige zangeres, de vele felicitaties aan het adres van Sonny’s Inc. na afloop van de avond hebben wij als geweldig ervaren en La Butte aux Bois krijgt van ons een dikke 10, het service niveau is van ongekende orde.

Audio-alert2

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG