Hema Event

Hema feest NBC met Sonny’s Inc.

Op zaterdag 24 maart 2012 speelde Sonny’s Inc. op het fantastische bedrijfsevenement van de Hema.

Ruim 2300 medewerkers en feestgangers waren aanwezig (hoofzakelijk dames), het feest had tevens een internationaal karakter, zo waren ook de landen België, Luxemburg en Frankrijk vertegenwoordigd. Het evenement werd gehouden in de toplocatie NBC te Nieuwegein.

Het feest had als thema: “A tribute to…..

Als kledinguiting was goud en roze voorgeschreven en daar had iedereen gehoor aangegeven, men was in opperste party stemming, het programma die avond was dan ook indrukwekkend. De artiesten die de revue passeerden waren: De Arubian Brassband, de look-a-like “Robbie Williams”, Merante de look-a-like van “Amy Winehouse”, Christo’OF de look-a-like van ” Michael Jackson”, Ali B., Brace, Brownie Dutch en Nick en Simon. De presentatie werd gedaan door de sympathiek Winston Gerschtanowitz. Het evenement werd strak en vakkundig georganiseerd door Grace Robinson evenementen advies

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG