Van Werven event Samen Sterk

Hart van Holland bruist met van Werven

Van Werven Logo op bannerOp 04 januari 2014  speelde Sonny’s Inc. In Hart van Holland te Nijkerk wij speelden voor het bedrijf van Werven.
Van Werven is een maatschappelijk betrokken marktgerichte leverancier van diensten en producten op het gebied van Infra & Bouwstoffen, Afvalinzameling & Recycling, Biobased Products en Plastic Recycling.

Al meer dan 65 jaar staat het familiebedrijf samen met haar ervaren werknemers bekend als een efficiënte, betrouwbare, veelzijdige, duurzame en innovatieve partner voor opdrachtgevers, overheden, werknemers en aandeelhouders.

De avond was zeer geslaagd, de gasten werden ontvangen met een spectaculaire show van geluidenkunstenaar Niek Boes en daarna werden de gasten gedirigeerd naar de aangrenzende sfeervolle zaal van Hart van Holland waar de gasten werd opgewacht door Sonny’s Inc. De feeststemming van dit harmonieuze bedrijf was goed te voelen, wij kijken teug op het eerste mooie optreden in het nieuwe jaar.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG