Stichting Lost a Child concert met Sonny’s Inc.

Indrukwekkend concert Sonny’s Inc. in Paradiso

Op 05 Januari 2014 speelde Sonny’s Inc. op de Nieuwjaars bijeenkomst van Stichting Lost a Child. Een stichting die zich inzet voor ouders die een kind verloren hebben.
Het is het allerergste wat je als ouder kan overkomen. Het verliezen van je kind. De shock van de eerste dag, de emotionele chaos van de eerste week erna met alles wat er geregeld moet worden en dan de leegte van de periode die daarop volgt. Hoe ga je daarmee om en hoe moet je daar mee leren leven?

En hoe is het voor kinderen, die niet alleen hun broertje of zusje verliezen, maar tegelijkertijd te maken hebben met het onnoemelijke verdriet van hun ouders? Hoe gaan zij om met het verdriet en het gemis in de nasleep van zo’n dramatische gebeurtenis? Stichting Lost a Child stelt zich ten doel om hulp te bieden direct in de eerste hectische weken na een overlijden en in de periode daarna.

Het was voor Sonny’s Inc. ook een spannend optreden, hoe vind je immers de juiste toon en het juiste gevoel, je bent bewust van het grote leed in de zaal en uiteindelijk wil je de mensen toch een goede tijd geven en even de tijd geven om de gedachten te verzetten.

Het programma zat goed in elkaar, artiesten volgden elkaar naadloos op en iedereen bracht het op een eigen wijze. De artiesten die optraden waren Karin Bloemen, ENorm, Leonie Meijer, De Bifi’s, Valentijn Hoogwerf (Popstars), DJ Charles, pianiste Demi Kruimer en Sonny’s Inc. De presentatie was in handen van Nance Coolen. Het was een middag om niet te vergeten!

Lost a child artiesten

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG