Oudejaarsavond concert Sonny’s Inc. Hilversum

Groot succes in Hilversum

Op Oudejaarsavond speelde Sonny’s Inc. op het Markterrein te Hilversum, wij kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Bijgaand een leuk stukje uit de Dichtbij van Wouter de Wild

HILVERSUM – Hij kan zingen als de beste …een echte entertainer is Sonny en dat bleek maar weer op oudjaarsavond op het marktterrein waar drommen mensen zich samenvoegden onder hun meegenomen paraplu’s.
In Laren is Sonny natuurlijk de man met naam en faam op zijn jaarlijks evenement, toch treedt hij in Nederland veel op en met succes.

Markterrein HilversumMet zijn band zette Sonny oudjaaravond even de boel flink op z’n kop en Marleen zijn vrouw stond tussen het publiek met haar kinderen te genieten. Ik fluisterde in haar oor: je blijft zeker trots op Sonny en met een glimlach antwoordde ze: ‘Elke keer blijft het spannend en leuk op te zien hoe goed ze het doen’. 

Een aantal nummers werden gezongen en het publiek had er zin in ondanks de regen. Om twaalf uur kwamen de harde knallen en het siervuurwerk wat goed georganiseerd was. Het vuurwerk is dit jaar redelijk rustig verlopen in Hilversum, misschien wel dankzij of ondanks de regen. 

Burgemeester Pieter Broertjes was één van de gasten die kwam kijken op het marktterrein daarna vervolgde hij zijn weg om poolshoogte te nemen op de Groest.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG