Theaters Tilburg

Middenstand Tilburg viert feest

Op zaterdag 22 mei 2010 speelde Sonny’s Inc. in de geweldige locatie: “Theaters Tilburg”. Wij speelden voor een grote groep van de plaatselijke middenstand en haar relaties.

Voordat de afterparty begon genoten de gasten van de musical: “All Shook Up”. Wij speelden overigens ook op de première van “All Shook Up”, daar hebben wij nog immer goede herinneringen aan.

Het was een heerlijke avond entertainen met stijlvol publiek, de gasten waren mooi uitgedost op deze black-tie avond, het swingde dan ook de pan uit. Bij binnenkomst legden wij het accent op jazzy muziek, later op de avond was het party down.

De herinnering die ik meeneem aan deze avond was het moment waarin ik geïnspireerd werd door een ouder echtpaar. Iets zei mij dat ik Mr. Bojangles voor dit prachtige stel moest zingen, tijdens het zingen van de klassieker werd er buitengewoon goed op gedanst door het koppel, het klopte gewoon, geweldig vond ik het en zij keken me lachend aan. Het was een schot in de roos en dat gaf een goed gevoel.

Na afloop grapte onze technicus, dat we een jaartje naar Tilburg zouden afreizen er waren door de laaiend enthousiaste gasten immers veel visitekaartjes van Sonny’s Inc. meegenomen. Wij zijn klaar voor een Tour de Tilburg!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG