Ron Vlaar en Stephanie trouwen in Hooge Vuursche

huwelijksfeest van Feyenoord verdediger Ron Vlaar en zijn Stephanie

Op 10 mei 2010 speelde Sonny’s Inc. op het huwelijksfeest van Feyenoord verdediger Ron Vlaar en zijn Stephanie.

Ron Vlaar en Stephanie

De ceremonie en het huwelijksfeest werden gehouden in één van de favoriete locaties van Sonny’s Inc. “Kasteel de Hooge Vuursche”. De ceremonie was prachtig er werden mooie woorden gesproken door de ambtenaar van de Burgelijke stand en de ceremonie werd ondersteund door 3 songs welke door mij en pianist Jan Peter Sträter vertolkt werden.

Het waren de songs “You and I” van Stevie Wonder, “Ik hoor bij jou” van Marco Borsato en “Have I told you lately” van Van Morrison. Na de ceremonie was het genieten van het mooie weer in de stralende tuin van de Hooge Vuursche met roze champagne en taart. De band arriveerde rond 19.00 uur en rond de klok van 20.00 uur barstte het feest los met Brand new day. Het was een gezellige en swingende avond met vele bekende voetballers.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG