Huwelijksfeest van Ron en Jeanette Steenvoorden.

Feest in La Promenade Hotel Restaurant

Op zondag 30 mei 2010 speelde Sonny’s Inc. op het 20-jarige huwelijksfeest van Ron en Jeanette Steenvoorden.

Het feest werd gehouden in La Promenade Hotel Restaurant, een voor de band nog onbekende locatie maar was was het gezellig en wij hebben dan ook niets dan lof voor deze mooie locatie.

Het geluid, de entourage, de bediening en vooral het eten was geweldig. In deze fantastische setting kon het feest al eigenlijk niet meer stuk. De gasten vrienden, familieleden en andere dierbaren, genoten van een heerlijke muzikale middag/avond met een lach en emotionele momenten.

Het gelukkige echtpaar genoot oprecht van alle aandacht, sketches en de liedjes die gezongen werden door de familie. Met Roland onze pianist bracht ik op speciaal verzoek van Jeanette het fantastische lied van Stevie Wonder “You and I” dit lied vertolkte de gevoelens van Jeanette voor haar dierbare Ron. Het was een heerlijk feest.

Lieve Jeanette en Ron wij wensen jullie nog vele jaren in goede gezondheid en voorspoedigheid.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG