The Harbour Club Amsterdam viert kerst met Sonny’s Inc.

Geslaagde feestavonden in The Harbour Club

Op kerstavond en 2e kerstdag 2015 speelde Sonny’s Inc. in The Harbour Club Amsterdam. Wat waren het geweldige dagen. De warmte en de sfeer die er in de toplocatie was, hebben wij als fantastisch ervaren.
We waren getuige van prachtig uitgedoste mensen die aan het genieten waren van de betoverende ambiance en de overheerlijke gerechten die cuisinier Mark Vaessen en zijn brigade voorschotelde.
Sonny’s Inc speelde tijdens de gangen uiteraard vele jazzy en  Christmas songs. Later op de avond was het op beide avonden een groot feest, tussen de tafels werd volop gedanst en meegezongen.

De complimenten en berichten die we hebben mogen ontvangen over de geslaagde avonden zijn hartverwarmend. Dank gaat uit naar het personeel van The Harbour Club die garant stonden voor een perfecte verzorging.

Op 14 februari 2016  (Valentijnsdag )zullen wij wederom te zien en te horen zijn in “The Harbour Club”.  Wij spelen dan met de  Bigband van Sonny’s Inc. en zullen vele croonersongs van The American Songbook brengen. Zorg dat je snel reserveert voor deze mooie culinaire Croonernight

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG