Bedrijfsevenement van Werven in Hart Van Holland

Het nieuwe jaar feestelijk ingeluid door Sonny’s Inc.

Op 02 januari 2016 speelde Sonny’s Inc. in de top evenlocatie “Hart van Holland” te Nijkerk.
Het was het eerste optreden van het nieuwe jaar. Wij speelden voor het bedrijf van Werven.
Van Werven is een maatschappelijk betrokken marktgerichte leverancier van diensten en producten op het gebied van Infra & Bouwstoffen, Afvalinzameling & Recycling, Biobased Products en Plastic Recycling.

Al 70 jaar staat het familiebedrijf samen met haar ervaren werknemers bekend als een efficiënte, betrouwbare, veelzijdige, duurzame en innovatieve partner voor opdrachtgevers, overheden, werknemers en aandeelhouders.

Het is inmiddels het derde jaar dat we voor dit mooie bedrijf in Hart van Holland mogen spelen, het begint inmiddels een traditie te worden. De sfeer was bijzonder goed, men genoot van een plenaire bijeenkomst geleid door niemand minder dan Myrna Goossen. Aansluitend werden de gasten in de andere prachtige zaal van het Hart van Holland opgewacht door Sonny’s Inc.
Onder de jazzy klanken van Sonny’s Inc. serveerde de brigade van het Hart van Holland  een heerlijk buffet. Nadat de personeelsleden genoten hadden van alle lekkernijen, werd het feest op de dansvloer. Het was wederom top in Hart van Holland!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG