Eriks 75-jarig jubileum met Sonny’s Inc. and Friends

Leona Philippo, Edsilia Rombley én Ruth Jacott schitteren met Sonny’s Inc.

Op vrijdag 19 december 2015 mocht Sonny’s Inc. een optreden verzorgen voor Eriks dat haar 75-jarig jubileum vierde. Het was een Top Event waar wij mee mochten denken over de totale entertainment invulling.

Eriks is een Nederlandse onderneming die actief is als technische groothandel. De activiteiten bestaan uit de inkoop, opslag, veredeling, verkoop en distributie van werktuigbouwkundige componenten. De onderneming verkoopt alleen aan andere ondernemingen. Eriks heeft circa 130.000 afnemers wereldwijd en voert 680.000 producten in zijn assortiment.

Ruim 1500 gasten waren op deze magische avond getuige van een waar spektakel en verrassingen op het podium. Het podium stond in de speciaal gedecoreerde tent die voor het feest aan het bedrijfspand was aangebouwd. Het was een mooi kerstplaatje.

De gasten werden warm welkom geheten door de directeur en er werd een bedrijfsfilm gepresenteerd. We speelde die avond met maar liefst 6 blazers, backings, percussie, 6 danseressen uit ons eigen showballet onder leiding van choreografe Monira McIntosch en niet te vergeten onze eigen VJ Vince. Het is een feest om met deze formatie de gasten te mogen entertainen. Ook mochten we 3 friends ontvangen: Leona Philippo, Edsilia Rombley én Ruth Jacott.

Als klap op de vuurpijl bestond de finale uit het speciaal door Arjan Muusz gearrangeerde “Last Dance” waar de 3 diva’s schitterden als nooit tevoren. Geweldig om na maanden van intensieve voorbereidingen de gasten zo te zien genieten. Dit is zoals feesten moeten zijn. Dank Brenda van den Adel van Event Toppers, het was zoals gewoonlijk weer strak georganiseerd en een feest om met jou te mogen werken!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG