Superlatieven te kort voor Spijkerbroeken Gala 2019

Super Gala en astronomisch bedrag van € 172.500,00

Het weekend begon met een fantastisch Gala te Bunnik; Het enige gala in Nederland waar iedereen in spijkerbroek komt! Het Spijkerbroeken Gala
Reikhalzend keek wij uit naar dit event omdat we weer onze opwachting mochten maken met onze Big Band én super VJ Geert en bovendien de totale technische productie mochten verzorgen in samenwerking met Audivio.
 
Wat was het gaaf! Iedereen werd stijlvol ontvangen in Eventlocatie Studio A12 en alle gasten werden geplaceerd aan lange tafels. Er kon geen tafel meer bij, het was tot aan de nok toe uitverkocht. De gasten werden van harte welkom geheten door zangeres/actrice Nienke van de Berg die ook een paar mooie liedjes ter gehore bracht.

 
Tijdens het diner mochten wij maar liefst 2 sets Big Band repertoire brengen. De gasten genoten van de heerlijke, tijdloze croonersongs. Voor ons was het ook TOP genieten, door de sfeer maar ook de fantastische samenstelling van de blazerssectie (de crème-de-la-crème van Nederland). Verder waren er optredens van Jeroen van de Boom en Wolter Kroes. De veiling voor maar liefst 5 goede doelen leverde een astronomisch bedrag van € 172.500,00 op dus het was feest!!!Voor de after party hadden wij onze smokings verruild voor hippe trendy outfits en mochten wij nog meer dan een uur het dak van de A12 spelen. Chapeau aan iedereen die dit event mede georganiseerd heeft en een speciaal woord van dank aan Marco Peek voor het vertrouwen!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG