Amstelhotel private party

Verrassingsfeest door manlief

Op zaterdag speelden wij op een verrassingsfeest van een sympathieke Blaricumse dame, het was een weerzien van vele bekende gezichten. Het feest werd gehouden in onze favoriete zaal van het Amstelhotel. De locatie staat al garant voor een enorme warme en magische sfeer. De jarige werd volledig verrast bij binnenkomst.

Er werd uitbundig een lang zal ze leven gezongen door de familie vrienden kennissen en intimi. In de prachtige zaal stond Sonny’s Inc. het gezelschap op te wachten met heerlijk jazzy tunes.
De gasten genoten van de heerlijke gerechten en het muzikale programma, zo traden ook  Edsilia Rombley, Lange Frans en Anita Meijer op. Het feest werd tot in de puntjes georganiseerd door een van de beste bureaus van Nederland  “Carlier events”

Het feest  in het Amstelhotel gaat wederom de boeken in als supergeslaagd mede dankzij de prachtige referentie die we mochten ontvangen:

We hebben mede door de inzet, meedenken en enthousiasme van jullie orkest een TOP avond gehad.
Kleding, geluid, crew, opbouw repertoire keuze en flexibiliteit omtrent het programma maakten het een feestje om met elkaar te werken.
Wij kijken terug op een zeer geslaagd Event. Cijfer een 10 

GRAAG TOT EEN VOLGENDE KEER

Met vriendelijke groet,

Jean Pierre Carlier

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG