Topfeest In EVE met Sonny’s Inc., Gerard Joling, Danny de Munk en “Helène Fischer”

Schitterende locatie en Tilburgs superfeest

Op zaterdag speelden wij in de meest spraakmakende locatie van Tilburg; EVE! We mochten een feestje bouwen op een mooi verjaardagsfeest waar kosten noch moeite werden gespaard om er een geweldig spektakel van te maken! Ook Gerard Joling, Danny de Munk  en de lookalike van Helène Fisher waren van de partij. Het was een geweldige avond en de locatie EVE is een echte aanrader.

Iets meer over Eve (bron: Eventflash)

Ben je op zoek naar een schitterende locatie voor je event, bijvoorbeeld rond de feestdagen? Laat je dan verrassen door EVE in Tilburg. Na jaren zoeken vond ‘Adam’ deze eeuwige liefde in de sfeervolle oude treinloods van Tilburg. En ze schittert als nooit tevoren…
De oude NS-werkplaats in Tilburg is omgetoverd naar, zoals het nu heet, de Spoorzone 013: een hip gebied met een rauw randje waar van alles wordt ondernomen. Deze opvallend grote locatie ligt pal naast Tilburg CS. Lekker centraal dus, met EVE als parel in de polygonale loods. De wat? Nou, simpel gezegd: een veelhoekige loods, in dit geval van voornamelijk glas en staal. De hele achterwand van de evenementenruimte bestaat zelfs helemaal uit van die karakteristieke, oude industriële raampjes. Impressing…!

EVE bestaat uit twee hoofdonderdelen die met elkaar in verbinding staan: de evenementenhal en het gedeelte met het restaurant, de brasserie en de (wijn)bar. De ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten voor meetings en events. Multifunctioneel dus: uitstekend geschikt voor een congres, bruiloft, meeting of event. ‘Je kan hier alles aanpassen aan de grootte van je groep én aan de invulling van je feest of bijeenkomst

EVE
Burgemeester Stekelenburgplein 208
5041 SC  Tilburg
013 205 5846

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG