Sonny’s Inc. op Cure for Cancer Gala 2016

€ 1.140.996,00 voor de stichting Cure for Cancer

Op 30 mei 2016 speelde Sonny’s Inc. Small Bigband op de 8e editie van het Cure for Cancer Gala.
Inmiddels zijn we “Huisband” geworden van het mooie gala en mooi was het, wat een astronomisch bedrag is er weer opgehaald maar liefst € 1.140.996,00

Het gala wordt altijd in Huis ter Duin gehouden, de prachtige zaal van het hotel is dan volledig ingericht op heerlijke dineren en genieten van al het entertainment dat de revue passeert. De avond werd geopend door niemand minder dan de sympathieke Karin Bloemen die de hele avond presenteerde.

Vervolgens was er een prachtig lied van – (tenor) Marc Canto & Paula Snoeren samen zongen zij “Prayer“ dat fenomenaal was uitgevoerd. Aansluitend volgde Valentijn Hoogwerf die tijdens het diner prachtige ballades zong zichzelf begeleidend met piano. Al snel volgende de eerste set van Sonny’s Inc. met eerst crooner en jazzy songs om te eindigen met o.a. repertoire van Earth, Wind & Fire.

Toen was er een optreden van Karin Bloem met mooie liedjes begeleid door de pianist van Sonny’s Inc. ( Sander Tournier) en Edmond Fokker op viool. Direct daarop weer een klein intermezzo van Valentijn Hoogwerf om vervolgens door te schakelen naar de tweede swingende set van Sonny’s Inc. en wat een party werd het.

Na de party-set van Sonny’s Inc. waarbij de gasten flink aan het swingen waren volgde een lang veilingblok met een intermezzo van Rene Shuman begeleid door Sonny’s Inc. Geweldig hoe iedereen voluit “You’l never walk alone” met Rene meezong.
Na de koffie en het dessert was er een optreden van Shirma Rouse en werden de hoofdprijzen en opbrengst bekend gemaakt. Met maar liefst € 1.140.996,00 voor de stichting Cure for Cancer was dit een waar record.

In alle euforie was er nog een afterparty ook verzorgd door Sonny’s Inc. en konden we met een bijzonder goed gevoel het event afsluiten. De avond was perfect georganiseerd door Marja Vuijck en Naomi Goldstein.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG