Eichholtz viert feest met Sonny’s Inc.

2 uur non-stop swingen op muziek Sonny’s Inc.

Op zaterdag 20 mei 2016 speelde Sonny’s Inc. op het feest van Eichholtz te Noordwijkerhout
Eichholtz, een naam en een begrip, wereldwijd. Van Amsterdam tot New York, van Buenos Aires tot Bangkok. In winkels, hotels en restaurants. Eichholtz levert verlichting, meubels en woonaccessoires aan winkeliers, maar ook hotels en restaurants hebben Eichholtz ontdekt en verwennen hun gasten graag met de prachtige interieurs van Eichholtz. Een groeiende markt.

Eichholtz is de grootste exporteur op interieurgebied in Europa. Met ruim 2.500 items biedt Eichholtz een uitgebreid assortiment voor elke interieurstijl, van klassiek tot sophisticated, van innovatief design tot contemperary. 2.500 items zijn, ieder op zich, onmiskenbaar “Eichholtz” en voor het grootste deel uit voorraad leverbaar.

Het schitterende feest waarbij niets aan het toeval werd overgelaten was fenomenaal. Het feest werd in het eigen pand gegeven en de gasten werden vorstelijk onthaald met muziek van DJ Valentijn die heerlijke loungemuziek draaide. Na een klein uurtje werden de gasten op de bovenverdieping uitgenodigd om te gaan genieten van een 7-gangen diner.

Na het diner stond Sonny’s Inc. bigband het gezelschap op te wachten. Wij speelden enkele crooner songs maar al snel brak het feest los en swingde het chique gezelschap op al het partyrepertoire van Sonny’s Inc. Non-stop ruim 2 uur lang speelden wij, wat een feest was het.

feest eichholtz

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG