Primera feest in Hart van Holland met Sonny’s Inc.

“De Vrienden van Primera Live”

Op 05 juni 2016 speelde Sonny’s Inc. voor het bedrijf Primera, de gemakswinkels voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets.. Het feest werd gehouden in Hart van Holland te Nijkerk, één van de favoriete locaties van Sonny”s Inc. De gasten van Primera kregen gedurende de avond een muziekprogramma voorgeschoteld. Zo stond de avond in het teken van De vrienden van Amstel Live, met een knipoog was het uiteraard “De vrienden van Primera live.” De avond swingde van begin tot eind.

In onze show mocht we de sympathieke Xander de Buisonjé verwelkomen. Sonny’s Inc. begeleidde Xander met zijn hits, wat een feest was het. Andere artiesten die nog optraden waren Edwin, en Wolter Kroes. We sloten de avond af met een vet “Let me entertain you” met confetti en een waanzinnig lichtplaatje. De zaal stond op z’n kop, hulde aan Hart van Holland voor de bijzonder goede verzorging en organisatie.

Xander de Buisonjé en Sonny Hoogwerf

facebook uiting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG