Sonny’s Inc. mét Réne Froger in Expeditie Tummerson!

De Raayberg tropisch feestpaleis

Op zaterdag 10 november 2018 speelde Sonny’s Inc voor het bedrijf Tummers Food Processing Solutions, De Tummers organisatie richt zich op het ontwikkelen en verbeteren van processen in de aardappel-, knol- en bolverwerkende industrie. Het event werd gehouden in Bergen op Zoom in het zalencentrum Raayberg. De locatie was omgedoopt tot een tropisch feestpaleis  en de personeelsleden werden van harte welkom geheten in “Expeditie Tummerson” het thema van de avond. De gasten hadden zich tropisch verkleed en al bij binnenkomst kon je merken dat men echt zin had in een feestje. Het was dubbel feest want de eigenaren waren 6 jaar getrouwd en ook dat heuglijke feit werd gevierd.

Verrassing met Réne Froger en zijn Frogettes

Het feest barstte los met  (op speciaal verzoek) onze  Loveboat medley, de toon van de avond was direct gezet. Zo werd er volop gedanst en gefeest. Wij werkten toe naar een hoogtepunt en namen gekscherend een pauze om één van onze vrienden op te halen. Groot was de verrassing toen wij met Réne Froger en zijn Frogettes de laatste set inzetten. Alle hits kwamen in de speciaal ingestudeerde theaterarrangementen voorbij. Het was een knalfeest in Bergen op Zoom en komen hier graag terug! Wat een fantastische locatie…………….

Dé locatie van Bergen op Zoom

Zalencentrum de Raayberg is al jaren een begrip in de wijde omtrek van Bergen op Zoom. De Raayberg is een ontmoetingsplek, taverne of feeëriek locatie. Een bezoek aan De Raayberg moet de gasten bijblijven en verlangen naar een volgende ontmoeting.

De Raayberg
Antwerpsestraatweg 267 
4624 JH Bergen op Zoom

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG