Vitol event in de Cruise Terminal

Vitol feest vakkundig en professioneel

Op woensdag speelde Sonny’s Inc. XXL samen met DJ Alex van Oostrom op het mega internationale event van olieconcern Vitol. Het event werd gehouden in de Cruise Terminal dat pal in het hart van Rotterdam ligt met het adembenemende uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug.

De feestavond was weer vakkundig en professioneel neergezet met topcatering en prachtig gedecoreerde zalen. Sonny’s Inc. bracht een ruim 2 uur durende show met de XXL formatie op het grote podium met achter de band een grote ledwall. Het feest werd uitbundig gevierd op de dansvloer. De perfecte organisatie was in handen van niemand minder dan Ronald Molendijk.

Ook Sonny’s Angels waren van partij, 3 spetterende zangeressen/danseressen die zorgden voor nog meer vuur tijdens het optreden.

Ronald Molendijk, Sonny's Inc. and Sonny's Angels

Op de foto: Sonny Hoogwerf, Ronald Molendijk, Claudia Wagenmakers, Laurie Reijs, Dominique van Son

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG