Gala Goede Mensen

Avondvullend programma met loterij en veiling

Afgelopen weekend speelde Sonny’s Inc. met veel succes op het Gala van de Goede Mensen. Jaarlijks wordt dit gala met veel plezier georganiseerd. Het streven is om er een geweldige avond van te maken en zo een combinatie te maken van gezelligheid, lekker eten en leuke artiesten. Het avondvullende programma wordt aangevuld met een loterij en een veiling. Ieder jaar zijn er weer bijzondere items die geveild worden. Ook in de loterij komen bijzondere prijzen voorbij. Het geld dat hiermee wordt opgehaald gaat volledig naar de projecten in Zuid-Afrika.

Geschiedenis & ontstaan van de Stichting

In november 2002 zagen een aantal ondernemers uit Eindhoven een van de townships in Zuid-Afrika. Naar aanleiding van dit bezoek besloten zij de kinderen in deze townships te helpen. Al snel werden er plannen gemaakt om een stichting in het leven te roepen om de erbarmelijke omstandigheden waaronder de kinderen les kregen te verbeteren. En passant daarmee de levensomstandigheden van de mensen aldaar een impuls te geven. Iedereen was unaniem in zijn oordeel. De Stichting Goede Mensen moest er komen, en kwam er ook.

Swingend feest op volle dansvloer

Het werd wederom een fantastische party in de Kazerne te Eindhoven. De Kazerne is een Home of design in het centrum van de stad. Dé hot spot waar waar de werelden van wine, dine, design, kunst en technologie samenkomen. De avond werd gepresenteerd door de charmante Chimène van Oosterhout. Hulde ook aan de organisatie alles was perfect georganiseerd Wat een wereldfeest was het en inderdaad Brabantse nachten zijn lang…….

Sonny Gaby Dominique

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG