85-JARIG JUBILEUM XIDOOR

SPEKTAKEL IN EIGEN PAND.

Op zaterdag 17 november 2018 speelde Sonny’s Inc. op het spectaculaire event van XIDOOR dat georganiseerd werd door het toonaangevende Brabantse organisatie bureau BYLEI. XIDOOR is gespecialiseerd in het vervaardigen van deuren.

85-JARIG JUBILEUM XIDOOR

SPEKTAKEL IN EIGEN PAND.

Op zaterdag 17 november 2018 speelde Sonny’s Inc. op het spectaculaire event van XIDOOR dat georganiseerd werd door het toonaangevende Brabantse organisatie bureau BYLEI. XIDOOR is gespecialiseerd in het vervaardigen van deuren.

Feest in eigen pand

Doelgerichte innovatie en constant streven naar topkwaliteit zijn de drijfveren van XIDOOR, een moderne Nederlandse holding actief op de Europese markt voor binnendeuren en -kozijnen. XIDOOR bestaat 85 jaar en dat werd gevierd in het eigen pand in Someren met daaraan gekoppeld een mega grote tent met een fantastisch podium waar al het spektakel van af spatte. Uiteraad mocht een gigantische ledwall, voorzien van prachtige content van onze VJ Geert niet ontbreken!

Roza imponeert met openingslied “Halo”

Het 85-jarige jubileum werd geopend met een welkomst woord van Dhr. van Dooren en een mooie presentatie op de ledwall van de geschiedenis van XIDOOR. Trots stond de familie Van Dooren op het podium terwijl Sonny’s Inc. en gastartieste Roza aansluitend het nummer “Halo” zong. Iedereen had kippenvel zo mooi, uiteraard ontbrak ook het vuurwerk en confetti niet in dit optreden.

Glennis Grace en DJ Kit-t

Na dit lied maakte niemand  minder dan Glennis Grace haar opwachting. Wat een show, wat een stem!  DJ Kit-t vermaakte het publiek tussen alle optredens door met coole grooves en beats.

Los op Sonny’s Inc. en Guus Meeuwis

Na Glennis Grace mochten wij een uur durend concert verzorgen, het ging direct los, wat kunnen die Brabanders feesten! Na een kort podium changement begon het feest der herkenning met niemand minder dan Guus Meeuwis en zijn band.

Spectaculaire afsluiting met CB Milton, Berget Lewis, Sonny’s Inc. en Stephan Geusebroek

Wederom volgende een changement en het podium werd weer teruggebouwd met de set-up van Sonny’s Inc. dit keer met toevoeging van extra toetsen van gast-pianist en toetsenman Stephan Geusebroek. Wij waren klaar voor onze zeer speciale soulset met in eerste instantie CB Milton die oa bekend is van zijn hits “Send me an Angel” en it’s a Loving thing” . Na CB Milton introduceerden wij onze friend en souldiva Berget Lewis die ook altijd zorgt voor een feest.
Berget zong een duet met CB Milton en het nummer “Ain’t no mountain high enough” met Sonny. Dit finale blok werd afgesloten met “Purple Rain”, wat bij menigeen voor kippenvel zorgde!

Top organisatiebureau BYLEI

Grote hulde gaat uit naar BYLEI voor de voortreffelijke organisatie en verzorging van de artiesten! Ook het attente bloemetje werd zeer gewaardeerd!

logo-xidoorBYLEI+ EPS_architect_square

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG