SONNY'S INC. VJ

VIDEO JOCKEY GEERT

De VJ heeft in samenwerking met Sonny’s Inc.,  reeds een vast showprogramma ontwikkeld waarbij de videobeelden zijn afgestemd op de muziek van Sonny's Inc.

SONNY'S INC. VJ

VIDEO JOCKEY GEERT

De VJ heeft in samenwerking met Sonny’s Inc.,  reeds een vast showprogramma ontwikkeld waarbij de videobeelden zijn afgestemd op de muziek van Sonny's Inc.

Showprogramma afgestemd op de muziek van Sonny’s Inc.

Achter de band op een verhoging wordt een ledscherm gebouwd dat bestaat uit een aantal flexibele panelen. Onze VJ heeft in samenwerking met de band een geweldig showprogramma ontwikkeld waarbij de videobeelden zijn afgestemd op de muziek van Sonny’s Inc. De video ondersteunt de show met passend beeldmateriaal en geweldige graphics.

Driedimensionale beleving

Tijdens de show worden originele videoclips van de 70’s, 80’en 90’s t/m de Top 40 hits op het scherm getoond. Daarnaast maakt onze VJ  gebruik van diverse computeranimaties, DVD’s en spectaculaire achtergronden. Een ware driedimensionale beleving: de combinatie van licht, geluid én beeld. Een ideale creatieve en veelzijdige muzikale invulling van uw feest en een absolute meerwaarde voor elk event!

Presentatiedoeleinden

Ook uw logo en/of eigen foto-en videomateriaal kan eenvoudig op het middelste gedeelte van de ledwall worden vertoond. De ledwall bestaat uit een aantal panelen die flexibel uitelkaar kunnen worden geplaatst. Indien u het scherm ook wil gebruiken voor presentatiedoeleinden is het mogelijk om het scherm uit één stuk te bouwen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG