SHOWDANSERS

MONIRA MACINTOSCH

De band Sonny's Inc. staat garant voor een avond onvergetelijk entertainment! De Mcintosch showdansers brengen met Sonny's Inc. een wervelende show

McIntosh Showdansers

Met McIntosh showdansers hebben wij reeds een vaststaand showprogramma ontwikkeld. Professionele danseressen die in staat zijn de show te stelen! Met veel ervaring en een grote passie voor dans zullen zij de muziek van de band met name visueel ondersteunen. Denk aan Brand New Day/Ease on down the road in eigentijdse kostuums, Michael Jackson, Miami Sound Machine, Let me entertain you, Fireball, spectaculaire dans op onze dancemedleys en uiteraard ons aanstekelijke latinrepertoire. Het voordeel is dat er al over de choreografie en kostuums is nagedacht.

Hoog showlevel

Het respect en de liefde voor het vak bracht ook regisseur Ivo van Leeuwen en Sonny’s Inc. bij elkaar. Om u nog beter van dienst te zijn en bovenal de kwaliteit naar een nog hoger showlevel te brengen is het mogelijk om de band te boeken tezamen met de Dutch Event Dancers. The Dutch Event Dancers is een getalenteerde groep dansers gespecialiseerd in het brengen van shows en spektakel. Een choreografie op maat die wordt verzorgd door allround dansers in passend kostuum en thema.

Deze energieke groep jonge dansers zorgt gegarandeerd voor een succes in een spetterende show waar de vonken vanaf vliegen! Te denken valt aan een Sensation of Ricky Martin blok, een Hollywood blok, een Moulin Rouge blok of een Dance blok. Een en ander uiteraard afhankelijk van uw wensen, het soort evenement en de opzet ervan.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG