SONNY'S INC.FLAMENCO

ARTURO RAMÓN

Een van de nieuwe avonturen van Sonny's Inc. op het muzikale vlak is het Flamenco blok. Onlangs is Sonny's Inc. een samenwerkingsverband aangegaan met Arturo Ramón flamenco gitarist.

Flamenco Gitarist

Een ieder die Sonny’s Inc. kent weet dat er een bepaalde voorliefde is voor Spanje en alles wat met Latijnse klanken te maken heeft. De samenwerking met de welbekende flamenco gitarist Arturo Ramón  heeft geresulteerd in een uiterst swingend, temperamentvol en krachtig flamenco blok.

Gipsy Kings

Gedurende de show van Sonny’s Inc. wordt als verrassing onze Flamenco gitarist op het podium uitgenodigd en wordt op een ludieke manier een Gipsy Kings- achtig repertoire gebracht waarbij u niet zult kunnen blijven zitten. De verbazing bij het publiek is veelal groot omdat men niet verwacht dat een band die Jazz, Soul ,Funk, Disco en Latin speelt, ook nog een verantwoord stuk Flamenco uit de kast kan toveren.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG