Feest met Unicorn in Paterskerk

Swingend Unicorn in discotempel

Afgelopen weekend mochten wij onder andere spelen op het bedrijfsfeest van Unicorn. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van een gezonde en betere voedselbeleving. Zij omarmen de functionele eigenschappen die granen, zaden en peulvruchten ons bieden. Zij zijn dé specialist in het verwerken van deze natuurlijke grondstoffen tot veelzijdige toepassingen in de graanverwerkende voedselfabrikanten, eco-biologische, reform en traditionele levensmiddelenmarkten.

Het feest werd gehouden in de prachtige Paterskerk in Weert. De kerk was ingericht als volledige discotempel met maar liefst twee podia. Op het podium tegenover ons speelde Do met haar band en daarna namen wij het direct over. De enthousiaste personeelsleden stonden direct op de verlichtte dansvloer en gaven zoveel energie dat de band weer eens de welbekende vleugels kregen. Ook Limburgers kunnen goed feesten maar dat wisten wij al lang ……..De perfecte, warme en gastvrije organisatie was in handen van Liesbeth & Bart Maes. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking!

PaterskerkPaterskerk

sonnysinc paterskerkSonnysinc Paterskerk

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG