Sonny’s Inc. live op de Brink 2009

Groot feest in Laren met Sonny’s Inc.

Op zaterdag 27 juni 2009 was het dan eindelijk zover, het lang verwachte concert van Sonny’s Inc. live op de Brink 2009 was een feit.

IMG_4119Na maanden van voorbereidingen en organiseren, kon voor ons het feest niet meer stuk. Het enige waar we bang voor waren was het weer ,maar alsof er een wonder gebeurde in alle dorpen rondom Laren was het nat en in Laren zelf viel geen druppel, hooguit een paar druppels voor aanvang van ons voorprogramma.

Kidz DJHet voorprogramma was erg leuk, voorgaande jaren viel het ons steeds weer op dat er zoveel kinderen waren en wij dachten daar moeten we iets mee doen. Wij programmeerden Kidz Dj een nieuwe kinderfenomeen in Nederland, dit bleek dan ook een schot in de roos te zijn. De kinderen reageerden heel positief op de Kid Dj. De Kidz DJ draaide allerlei oude danceclassics voorzien van leuke Nederlandse songteksten. Na Kidz DJ traden de Kinderen voor Kinderen op onder leiding van Babette Labeij, de kinderen zongen met hartelust mee en de papa’s en mama’s zongen mee met de oude klassiekers van het Kinderen voor Kinderen Koor.

Om 20.30 uur startte Sonny’s Inc. met het concert en je voelde direct het enthousiasme van de mensen dat ons vleugels gaf. In de pauze was er een sms aktie gepresenteerd door Gaston Starreveld voor stichting “Doe een wens” Sonny’s inc. draagt deze mooie stichting een warm hart toe.

Na de pauze knalden we binnen met “Can You feel it ” ook dit jaar speelden wij zeer gevarieerd repertoire en stonden we stil bij het overlijden van Michael Jackson voor velen in de band was dit toch een jeugdheld en zeker voor mij. Het moment dat we alleen met gitaar de song “Ben” speelden was een kippenvel moment. De mensen op de Brink zongen het lied massaal mee, gesteund door onze super VJ Vince die de tekst van “Ben” projecteerde op de videoschermen.

IMG_4108Een ander speciaal moment was dat ik mijn collega crooner presenteerde. Niemand minder dan de enige echte Nederlandse Frank Sinatra, “Peter Douglas” kwam een song zingen. Hij zong “My way ” en iedereen was zichtbaar geraakt door deze topper. Samen zongen we nog één song, “Bad Leroy Brown” en we genoten.

Sonny’s Inc. voerde het tempo steeds meer op tot aan het hoogtepunt van de avond. Wij hadden voor de avond “Paradise by the dashboard light ” ingestudeerd en wat was het gaaf, ik zong het lied samen met “Angel Gaby”. Al bij de gitaar-intro van Job onze gitarist, hoorden we het publiek schreeuwen en masssaal uit de bol gaan.

We kregen een ovationeel applaus en de Burgemeester kwam het podium op, hij bedankte ons en vroeg om nog een liedje, uiteraard werd deze wens ingewilligd. Het hilarische was dat hij toen om nog een liedje vroeg. Uiteindelijk zetten we “Let me entertain you” in en de Brink stond te schudden. Wat een ongelooflijke vette party was het en het was nog drukker dan vorig jaar.

Ruim zes duizend mensen waren aanwezig op de magische Brink om ons jaarlijks spektakel te komen aanschouwen. De loftuigingen en de bijzondere reacties van de concertgangers zijn hartverwarmend. Wij willen nogmaals iedereen danken die zich voor het evenement heeft ingezet. Wij gaan ons beraden voor de show van volgend jaar want we hebben er weer zin in! Sonny’s Inc. Live op de Brink 2010 zal IMG_3973nog spectaculairder worden. Volgend jaar hebben we een lustrum dan hebben wij 5 jaar Sonny’s inc. Live op de Brink. Binnenkort zullen wij de foto’s publiceren van onze zeer gewaardeerde fotografen. Mocht je al nieuwsgierig zijn kijk dan even op de site van PSpotter

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG