“Sonny’s Inc. Live op de Brink 2009”.

Evenement “Sonny’s Inc. Live op de Brink”.

Sonny’s Inc. brengt op 27 juni 2009 weer een spectaculaire muziek evenement op de Brink te Laren

Het inmiddels traditionele openlucht concert van Sonny’s Inc. wordt op 27 juni 2009 alweer voor de vierde maal georganiseerd op de sfeervolle Brink in Laren.

De Brink te Laren één van de meest sfeervolle plekjes van ons land zal omgetoverd worden tot een feeëriek bos waar jong en oud zich zal vermaken met een diversiteit aan muziekstijlen. Ook dit jaar wordt er weer flink uitgepakt met de grootste showformatie en maar liefst drie Sonny’s Angels.

Dit jaar zult u verrast worden door de percussionist van Sonny’s Inc.die menig latin lover doet swingen. Tezamen met een spectaculair lichtplan en ondersteuning van onze top DJ/VJ en een verassingsact zal het publiek een onvergetelijke swingavond bezorgd worden. Bovendien hebben wij dit jaar een leuk kindervoorprogramma. De catering van het evenement wordt verzorgd door Brasserie Muiden.

Op de Larense feestavond zal tevens de nieuwe latin single: “Dueña de mi Corazón” van Sonny’s Inc. gespeeld worden. Het is het liedje dat in de commercial van Suzuki Alto wordt gebruikt met in de hoofdrol Ruben Nicolai. Op de Brink zal dit jaar wederom een videoclip opgenomen worden waarbij de entourage van de prachtige Brink in Laren samen met het uitbundige publiek zal zorgen voor een bijzondere setting. De single is nu alvast te downloaden op de cd shop .

Het concert van Sonny’s Inc op de Larense Brink start om 20.30 uur en iedereen is welkom. Vanaf 19.00 uur start het kinderprogramma met Kids DJ en het Kinderen voor Kinderen koor om een ieder alvast in de stemming brengen. Wij hopen dat u allen weer aanwezig zult zijn op dit uniek Gooisch evenement.Toegang is gratis!.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG