Bruiloft in de Zoete Inval

Bruiloft in de Zoete Inval

Op vrijdag 03 juli 2009 speelde Sonny’s Inc. op de bruiloft van een leuk stel. Het feest werd gehouden in, De Zoete Inval en het beloofde een leuke avond te worden met veel gasten uit Schotland.

Waar elke zanger of zangeres bang voor is gebeurde op de deze bewuste avond, ik raakte mijn stem kwijt. Al in de middag voelde ik dat mijn keel wat pijnlijk aanvoelde maar vol goede moed ging ik toch naar het feest want ” the show must go on ”

Reeds na 4 songs was het al mis want mijn keel werd steeds pijnlijker en mijn stem verdween. Het was duidelijk dat ik een kou had opgelopen. Ik moest mijn optreden staken, waarop de overige bandleden het in eerste instantie intstrumentaal overnamen. Ramon onze drummer en backing-vocalist probeerde zo goed als hij kon zonder preparate teksten wat leadzang over te nemen.

In de tussentijd werden er allerlei collega’s zangers/entertainers gebeld maar iedereen was druk of onderweg. Uiteindelijk kwam onze Angel, Rosanna ons ondersteunen die prachtig zong, het kippevel moment was toen zij het nummer “Get here” van “Oletta Adams” zong. Er werd veel gedanst en gefeest en we konden ondanks de stress spreken van een geslaagde avond.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG