Rotterdamse event de Wereldhavendagen met Sonny’s inc.

Havenbedrijf Rotterdam swingt op Ocean Diva

Op zaterdag 03 september 2011 speelde Sonny’s Inc. op het imposante Rotterdamse event de Wereldhavendagen , wij speelden voor het Havenbedrijf Rotterdam de grote organisator van de Wereld havendagen.

Tijdens de Wereldhavendagen worden alle facetten van de haven aan de bezoeker getoond. Haven en stad zijn in Rotterdam nauw met elkaar verbonden. Bezoekers worden op een informatieve en ludieke manier geïnformeerd over wat er in de haven gebeurt en er vindt velerlei havenspektakel op het water plaats.

De Rotterdamse haven schitterde in al zijn glorie, scheepsbezichtingen,avontuurlijke excursies, spectaculaire nautische demonstraties, muziek en een knallend vuurwerk. Wij voeren op de loungeboot Ocean Diva, aan boord waren allerlei hoogwaardigheidbekleders, zoals; Burgemeester Aboutaleb, ministers, staatsecretarissen en de marine.

Het was feest op de Ocean Diva, wij startten de avond met crooner muziek en later op de avond was het swingen. Om 22.00 uur was er een optreden van Rita Reys en de Dutch Swing College band, wij waren onder de indruk van Rita dat zij met zo’n hoge leeftijd nog zo kan swingen is werkelijk uniek. Aan het einde van de avond was er een adembenemend vuurwerk, op het dek van het schip was het een prachtig spektakel. De uitstekende organisatie op de Ocean Diva werd verzorgd door Van der Loo party & business events.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG