Sonny’s Inc, Small Bigband in Hotel van Der Valk Schiphol A4

Martin Morero feest met Sonny’s Inc.

Op vrijdag 02 september 2011 speelde Sonny’s Inc. op het huwelijksfeest van een heel leuk bruidspaar, het mooie feest werd gehouden in het door ons geliefde Hotel van Der Valk Schiphol A4, een hotel dat zich uitstekend leent voor allerlei muziekfestiviteiten. !

Het feest was tot in de puntjes verzorgd, wij speelden met onze small-bigband in de Brussel zaal, de gasten werden met heerlijke crooner muziek onthaald en tijdens het smaakvolle en rijke buffet speelden wij ons jazzy repertoire.

Na het buffet openden Sonny’s Angels met “All the single ladies” en werd het bruidsboeket gegooid, het feest barstte direct los en wij genoten van de goede sfeer. Om 23.30 was er een ruim half uur durend optreden van Martin Morero, ook “Martin” had groot succes.

Wij komen Martin Morero de laatste tijd steeds vaker tegen op diverse evenementen, Martin heeft een hoge entertainment waarde en het was erg leuk om hem deze avond weer aan het werk te zien. Na dit leuke intermezzo pakte Sonny’s Inc. de show weer op en knalden wij tot het einde van de avond, het was weer een topfeest.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG