IBC (International Broadcasting Convention)

IBC beursgangers gaan los op de dansvloer met Sonny’s Inc.

Op vrijdag 09 september 2011 speelde Sonny’s Inc. op de IBC (International Broadcasting Convention) in de Rai.

De beursgangers werden van harte welkom geheten op de afterparty. Het was voor ons een hele uitdaging om een feest te maken.

Het feest begon vroeg, het waren hoofdzakelijk mannen, men was uiteraard moe van een hele dag beurs en we spraken over een internationaal gezelschap en een uiterst kritisch publiek.

We begonnen zoals de briefing was met crooner songs en jazzy repertoire en al snel merkten we dat de gasten aan het genieten waren, tijdens het buffet hielden wij het rustig. Na een korte pauze openden wij met onze eigen latin versie van “Lovely day” en het feest brak los.

Non-stop waren de gasten aan het swingen en aan het genieten van de muziek. De band had vleugels en speelde met passie. Het werd een party van ongekende orde, na afloop werden er vele handen geschud en mochten wij de felicitaties ontvangen van het internationale gezelschap.

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG