Knock on Wood in openluchttheater Cabrio met Sonny’s Inc.

Rotary Soest/Baarn organiseert knalfeest

Op 10 september 2011 speelde Sonny’s Inc. in het volledig uitverkochte Cabrio openluchttheater te Soest. Het was een knalfeest en het donderde en bliksemde. Lees het aardige stukje dat de Gooi en Eemlander schreef.

Regen deert festivalgangers Cabrio amper

– Het was massaal poncho’s uitpakken, zaterdag halverwege de avond bij Knock on Wood in openluchttheater Cabrio.

Mede dankzij die snelle actie konden honderden bezoekers van het muziekfestival de regen trotseren en bleef het tot het eind een ‘superfeest’, aldus organisator Hans Scholten van de organiserende rotaryclub Soest-Baarn.

Cabrio Soest met Sonnys Inc,,We hadden gelukkig zo’n vijfhonderd poncho’s klaar liggen”, weet Scholten. Al waren er ook veel mensen die, gezien de weersverwachting, voor de zekerheid toch ook maar een paraplu hadden meegenomen. Die kwamen allemaal van pas, want toen rond kwart over tien, half elf, ook boven Soest het noodweer losbarstte, gingen ze overal op de tribune open. Zo kon een groot aantal mensen ondanks de regen die met bakken uit de lucht kwam, toch blijven zitten om te luisteren naar partyband Sonny’s Inc.

,,Het was lekker dansen in de regen”, vertelt Scholten, die ook vanwege de opbrengst van de feestavond in zijn nopjes is. ,,We hebben samen met onze zusterclub uit Duitsland 80.000 euro opgehaald. Dat geld gaat naar ons project Mtakuja, bedoeld om de leefomstandigheden in een dorp op het platteland in Tanzania te verbeteren.” Volgens mede-organisator Antonio van de Hengel is de feestavond goed voor minstens een kwart van de totale opbrengst. De tachtig mille is in drie jaar tijd bijeengebracht.

Op het bijgaande youtube filmpje een kleine impressie van het feest!

Audio-alert2

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG