Nieuw akkoord van FNV bondgenoten

FNV viert feest met Sonny’s Inc.

Met het nieuwe akkoord van de FNV bondgenoten dé Vakbond voor Schoonmakers was het feest op 22 april 2010

Campagne voeren blijft hard nodig in de schoonmaak. Opdrachtgevers willen de laagste prijs en schoonmaakbedrijven bieden onmogelijke afspraken. Allemaal over de ruggen van de schoonmakers. SCHOONGENOEG zeggen steeds meer schoonmakers.

Schoon genoeg!Schoonmakers in Nederland krijgen er in twee jaar 35 cent per uur bij. Ook kunnen alle schoonmakers die de Nederlandse taal niet voldoende beheersen op taalles.

In juli dit jaar komt er een convenant met grote opdrachtgevers als NS, Schiphol en het UWV over de hun betrokkenheid bij de schoonmakers en hun rol als opdrachtgevers.

Bestuurder Ron Meyer van FNV Bondgenoten is verheugd: “De langste staking sinds 1933 heeft in heel Nederland ogen geopend en mensen geïnspireerd. Dit is het succes van de schoonmakers die uit de onzichtbaarheid zijn getreden. Ze hebben voor elkaar gekregen wat niemand voor mogelijk hield: de grootste bedrijven gebonden aan een betere behandeling van schoonmakers.”

Het nieuwe cao-akkoord werd gevierd met Sonny’s Inc. en het feest werd donderdagmiddag gehouden in de partylokatie “Brothers” te Bunnik. Het was een zeer gezellige middag en de bondgenoten swingden op de latin klanken van Sonny’s Inc.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG