Oranjefeest in Muiden voor Brasserie Muiden

Jeroen van der Boom en Sonny’s Inc.

Op 30 april 2010 Koninginnedag speelde Sonny’s Inc. op het Oranjefeest in Muiden voor Brasserie Muiden.

De middag begon heel spannend doordat het opeens slecht weer werd maar de weergoden waren met ons en het klaarde behoorlijk op verder in de middag. Het was het eerste jaar dat wij op Koninginnedag speelden in Muiden en we moeten zeggen dat het ons zeer bevallen is.

De middag/avond was beregezellig en iedereen was in een uitgelaten stemming. Erg leuk was het dat Sonny’s Inc. Friend “Jeroen van der Boom” aanwezig was en dat wij samen: “Ik kan het niet Alleen” en zijn eigen hit ” Jij bent zo “zongen. Het was een spontane aktie en een complete verrassing voor het publiek,we hadden niets vantevoren afgesproken. Het werd een leuk feestje op het podium met Jeroen en het aardige is dat hij reeds verklapte dat wij op het huwelijk van hem en zijn Dany de Wit zullen vlammen. Reken maar dat dat een klapper van een feest gaat worden. De datum houden we nog even geheim.

Later in het middagprogramma zong zangeres Ann May ook een paar liedjes mee en de mensen genoten. Op de Flipvideo welke helaas niet altijd een goede indruk kan geven van het geluid kunnen jullie nog even een kleine impressie krijgen van de beregezellige middag. Na afloop was het nog even nagenieten met een drankje en de overheerlijke keuken van Brasserie Muiden.

Voor de culinaire liefhebbers is Brasserie Muiden een echte aanrader. Deze maand pakt Camiel Meijer uitbater van de Brasserie weer maximaal uit met een zeer verrassende kaart die je meeneemt op een culinaire ontdekkingsreis. Ikzelf mag graag de coquille en de overheerlijk zeebaars bestellen. Ik wens jullie nu al smakelijk eten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG