50-jarig Centrop-jubileumfeest

” Lust voor het Oog”

Op zaterdag 17 april 2010 speelde Sonny’s Inc. op het 50-jarig Centrop-jubileumfeest “Lust voor het Oog”

Het feest werd gehouden in Hart van Holland te Nijkerk. De binnenkomende gasten werden als VIP’s door twee echte modellen begeleidt over de catwalk.

Om 18.30 uur werd het feest spectaculair geopend met een bijzondere lasersilhouette show. Deze show stond geheel in het teken van GROEI; groei in leden, groei in omzet, groei in rendement en groei in samenwerking. Hierna werden de vele aanwezigen toegesproken door de directeur Roy Aandekerk en door de voorzitter Eric Damme.

Vervolgens konden de gasten genieten van heerlijke buffetten en diverse entertainment; zo liepen er een goochelaar en een karikaturist rond, was er een proseccobar, een heus casino en was er voor de rokers buiten een visrokerij. Verder waren er verschillende muziekgezelschappen en trad friend “Berget Lewis” op met Sonny’s Inc.

Als slotact was er niemand minder dan Marco Borsato die een spectaculair optreden weggaf. Het feest was bijzonder geslaagd.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG